visie & missie

Missie: de juiste persoon duurzaam en energiek op de juiste plaats in het arbeidsproces terugbrengen.

Onze visie op de huidige samenleving en arbeidsmarkt is volgens het nieuwe denken:

Jarenlang wordt er in Nederland gehandeld en gedacht vanuit ‘arbeidsongeschiktheid’, terwijl wij van mening zijn dat er juist vanuit arbeidsgeschiktheid gedacht en gehandeld moet worden.

Nederland staat in het buitenland bekend als een ‘ziek’ land. Hoe zou dat komen?

Het wordt tijd dat daar verandering in komt.

Een klant met een WIA uitkering van 50% is in de ogen van DGO dus 50% arbeidsgeschikt.

Iedereen verdient een kans en een passende arbeidsplaats binnen onze maatschappij! Ook als je een WIA of een Wajong-status hebt! Wat voorop staat bij DGO is wat iemand WEL kan. En daar is onze begeleiding en coaching op gericht!

DGO weet uit ervaring dat het vinden van werk of het weer plezier krijgen in werk voor een groot gedeelte afhankelijk is van inzicht in eigen kracht en kwaliteiten en het loslaten van belemmeringen en arbeidsongeschiktheid, oftewel het weer leren denken in mogelijkheden en kansen.

Wij vinden het essentieel dat het klikt en er een wederzijds vertrouwen en een gevoel veiligheid bestaat tussen de klant en DGO. Daarnaast is het belangrijk dat naast kennis en vaardigheden er voldoende levenservaring is om met de werkzoekende te kunnen meedenken. Onze werkadviseurs zijn open, dragen suggesties aan, houden een spiegel voor en ondersteunen de klant bij zijn/haar activiteiten op de arbeidsmarkt. Vanuit deze methodiek heeft DGO ervaren dat klanten in beweging komen en zelf het besef krijgen dat zij invloed kunnen uitoefenen op hun situatie. De begeleiding van DGO is er opgericht om onze klanten weer actief deel te laten nemen aan het arbeidsproces.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!