Voor werknemers

DGO jobhunters_ gemeenteWe werken het grootste deel van ons leven. Werken biedt financiële zekerheid, sociale contacten, ritme en structuur. Daarnaast zorgen het doen waar u goed in bent, in een baan die bij u past én die voldoende uitdagingen biedt ervoor, dat u prettig in het leven staat. Misschien heeft u op dit moment geen werk of ziet het ernaar uit dat u binnenkort uw baan gaat verliezen. Een ding is zeker: u wilt (weer) aan het werk (blijven). DGO helpt u graag bij het vinden van een passende nieuwe baan.

Samen werken aan werk
Een re-integratietraject bij DGO is altijd gericht op samenwerking. Samen met uw werkadviseur maakt u een plan van aanpak en gaat u aan de slag om uw doel te bereiken. Voor de een betekent dit een nieuwe baan voor de ander is bijvoorbeeld vrijwilligerswerk het hoogst haalbaar.

Ervaren werkadviseurs en jobcoaches
Onze werkadviseurs en jobcoaches hebben jarenlange ervaring in de re-integratie en arbeidsbemiddeling en hebben minimaal een HBO opleiding. Zij beschikken over ruim voldoende levenservaring om u goed te kunnen helpen en met u mee te kunnen denken.

Ons netwerk
DGO heeft in de loop der jaren een stabiel en betrouwbaar netwerk van bedrijven opgebouwd, die hun vacatures graag bij ons uitzetten. Dit betekent dat wij vaak als eerste op de hoogte zijn van een eventuele arbeidsplaats binnen een bedrijf. De zogenaamde ‘verborgen’ vacatures. Daarnaast zijn onze werkadviseurs geboren en gedreven netwerkers en gaan zij graag aan de slag om de juiste baan voor u te vinden.