Trajecten naar werk

De DGO trajecten naar werk zijn primair bedoeld voor kandidaten waarbij een directe relatie met de arbeidsmarkt kan worden gelegd, maar waar wel sprake is van een grote afstand tot deze arbeidsmarkt.

Deze trajecten naar werk bij DGO betekenen het volgende:

  • Totale ontzorging voor de opdrachtgever. DGO neemt de regie over het traject en houdt de opdrachtgever continue op de hoogte over vorderingen en verloop van het traject
  • DGO zoekt de kortste weg naar werk. Dat betekent dat als uit de intakefase blijkt dat de klant direct naar een baan bemiddelbaar is, wij de klant ook direct gaan bemiddelen.
  • De focus van DGO ligt op activering richting betaald en passend werk. Indien dit niet direct haalbaar is voor de klant, wordt naar andere mogelijkheden gezocht zoals een werkoriëntatie- of  werkervaringsplaats.
  • De mate van (sollicitatie-)zelfstandigheid van de klant is tevens bepalend. De DGO-werkadviseur zal bij een geringe zelfstandigheid de klant als het ware aan de hand nemen om hem te plaatsen bij een werkgever, terwijl bij een klant met een grotere mate van zelfstandigheid de nadruk meer ligt op ondersteuning, faciliteren en instrueren.
  • Bij de bemiddeling voor de klant wordt gebruik gemaakt van het uitgebreide DGO bedrijven netwerk over heel Nederland. Dit biedt de klanten meer dan alleen standaard vacatures, namelijk directe ingangen en arbeidsplaatsen.
  • Na aanmelding voor een traject wordt de klant binnen 48 uur uitgenodigd voor een intake gesprek. Vervolgens wordt de klant thuis bezocht of uitgenodigd op 1 van onze (flex-)locaties in Nederland.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!