Casemanagement

2e spoortrajectenDe Sociale Zekerheid in Nederland staat structureel in de steigers. De WIA (nieuwe WAO), het Eigen Risicodragen voor de WGA, de verlenging loondoorbetaling, de nieuwe Arbowet en de sinds kort nieuwe ziektewet zijn allemaal voorbeelden van belangrijke wijzigingen, sinds de Wet Verbetering Poortwachter op 1 april 2002 in werking is getreden. De financiële consequenties zijn groot en verzekeraars spelen hier op in met nieuwe producten en diensten.

Om als werkgever door de bomen het bos te zien is een Casemanager een must voor uw bedrijf.

Hij of zij is is de aangewezen persoon om alle processen rondom ziekteverzuim namens de werkgever te regisseren. Casemanagement is een vak apart. De casemangers van DGO personeelsdiensten hebben specialistische kennis, communicatieve souplesse, regie- en onderhandelingsvaardigheden waardoor zij u en uw medewerkers uitstekend kunnen adviseren en ontzorgen bij verzuim.

Onze Casemanagers zijn pure procesmanager- en verzuimspecialisten, die u graag  ondersteunen, adviseren en ontzorgen omtrent verzuim. Zij beschikken over alle kennis van wet- en regelgeving, protocollen, kunnen adviseren bij verzekeringspolissen en lopende contracten, en zorgen ervoor dat iedereen doet wat hij moet doen. De direct leidinggevende is uiteraard de verzuimbegeleider en de medische objectivering blijft bij de Bedrijfsarts, zodat u zich als bedrijf bezig kunt houden met ondernemen.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!