Outplacement

DGO outplacementDGO personeelsdiensten heeft ruime ervaring met outplacementtrajecten voor individuele- maar ook voor grotere groepen medewerkers.

Ons outplacementprogramma is efficiënt en doelgericht met ruime aandacht voor de individuele werknemer en zijn of haar situatie. Wij beschikken over een groot netwerk van bedrijven in diverse sectoren en gaan uit van de kortste weg naar ander passend werk. Bovendien plaatst DGO ruim 85 % van de werknemers binnen de afgesproken trajectperiode in een nieuwe baan.

Outplacement kan ook ingezet worden als preventiemiddel. Functioneert uw medewerker niet meer naar behoren, is er veelvuldig ziekteverzuim of geeft de werknemer zelf aan dat hij/zij geen voldoening meer haalt uit de huidige werkzaamheden, waardoor resultaten en/of inzet stagneren? Dan kan er wrijving ontstaan tussen de werkgever en werknemer, waardoor in het slechtste geval een conflict of zelfs ziekteverzuim kan gaan ontstaan. Voorkomen is dan beter dan genezen.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!